top of page

Mitt interiørdesign trykket på glanset papir

Som interiørdesigner i en bransje hvor det er mange om beinet og det ikke er så lett å stikke seg ut, er det å få positiv publisitet av eget designarbeid utrolig kjærkomment. Derfor har det alltid vært en drøm og mål å få mitt eget design trykket på glanset papir.


Denne måneden gikk drømmen i oppfyllelse, og i den septemberutgaven av #KKmagazine finner man bilder fra et av mine interiørprosjekter på privatmarkedet.


Jeg er litt ekstra stolt (🤩) av at dette målet ble nådd allerede 1,5 år inn i driften av eget interiørdesignstudio.


Interiørprosjektet som er på trykk i KK, er fra et prosjekt jeg gjorde for tidligere motedesigner og kjendisstylist Marthe Kveli Valberg. Marthe kontaktet meg og ba om hjelp til å designe nytt soverom og garderobe der det tidligere hadde vært en stue. Hun ønsket et rent og luftig look i duse og rolige toner og et rom som ga hotellfølelse i eget hjem. Rommet var stort, og ved å dele det opp i soner fikk hver sone sitt naturlige formål.


Ved å fokusere på stilbevisst interiørdesign og eksklusive interiørløsninger utformet jeg en romløsning og møbleringsplan som ville passe til Marthes ønsker og behov. Jeg tegnet en elegant peisvegg som romdeler mellom garderobe/sminkerom og soverom, og peisen ble virkelig et wow-element i rommet.Artikkelen i #KKMagazine er skrevet av Tone Kroken og de fine bildene er tatt av fotograf Filippa Tredal.

19 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page