top of page
Stående møte

Kundeomtaler

Er det noe i verden som gir meg glede, så er det fornøyde kunder! Her et er utvalg av kundeomtaler fra tidligere kunder og gjennomførte prosjekter.

Mine kunder sier:

Ingunn gjorde en strålende jobb som interiørdesigner og prosjektleder da kontorlokalene våre hadde behov for en oppgradering. Ikke bare leverte Ingunn over forventning – hun sparte oss også tid og energi da hun holdt godt i hele prosessen fra A til Å. Vi opplevde hele leveransen som ryddig og strukturert, med gode skisser og «spot on» forståelse av våre behov og ønsker.

Det er lett å anbefale Ingunn og INSPO interør til andre som trenger hjelp med interiøret sitt!

Ellera AS

 

Perspektiv 01.png

«Det har vært en klyp-meg-i-armen drøm å jobbe med en som er så utrolig god på å skjønne akkurat hva man ser for seg og drømmer om, i tillegg til å lage helt perfekte visualiseringstegninger og video av akkurat slik det skal bli!»

«Jeg er superfornøyd med alt du har gjort. Du har truffet min smak og du har foreslått i tråd med den. Du har ikke på noe tidspunkt vært «overkjørende». Veldig behjelpelig og serviceminded og ryddig. Gjennomgående og solid dokumentasjon på alle forslag. Jeg har spart masse tid som ellers ville vært brukt til å fly i butikker å lete og prøve og tvile. Nå får jeg et gjennomført og stilig hjem, og et grunnlag som jeg kan bygge videre på i årene fremover. Jeg anbefaler deg med glede til venner som trenger bistand.»

hvit Servise
Hjeminnredning

"Da vi flyttet fra hus til leilighet, halverte vi også antall bo-kvadratmeter. Vi innså at vi - for å utnytte tilmålte kvm optimalt - måtte møblere hensiktsmessig og tilpasset formen i vårt nye hjem. Dermed var det bare noen få møbler vi kunne flytte med oss. Det gjorde at det ble mye å ta stilling til – fra fargevalg til møbler, gardiner og gulvtepper. I denne forbindelse kontaktet jeg Ingunn Øen Holten. Etter en god samtale hvor vi diskuterte ønsker og smak og design, var Ingunn klar til å jobbe ut et forslag til en komplett leilighet for oss. Hun så ting som vi som amatører ikke hadde mulighet til å se, og kom med praktiske forslag til løsninger. Stort sett fikk vi flere valg-alternativ på hvert forslag – både til farger og møbler, gardiner og tepper. Jeg er så imponert over hvor godt Ingunn «traff» på våre ønsker og smak. Ingunn går for kvalitet og stil. Etter å ha valgt ut møbler fra hennes forslags-liste, er jeg meget tilfreds. Vi ender opp med en moderne møblert leilighet som harmonerer – i stil og fargekombinasjoner. Vi fikk også noen litt friske, valgfrie kompletterings- tips kan bli som highlights i vårt hjem. Veldig greit. For en som i utgangspunktet ikke trives særlig med shopping, har samarbeidet med Ingunn vært ekstra behagelig.

Jeg gir Ingunn Øen Holten min klare anbefaling."

«Det har vært som ren magi å bruke deg til interiørveiledning!»

Soverom
bottom of page