top of page
boligstyling-lys-sofa-med-pynteputer-messing-bord-vase.jpg

RÅDGIVNING VED SALG AV BOLIG

Noen ganger trenger man å se boligen sin fra nye øyne. INSPO Interiør kan tilby konsultasjon hvor jeg kommer hjem til deg og gir råd og tips for hvordan kan bruke dine egne møbler og dekor for at boligens kan fremstå som attraktiv på boligmarkedet. Jeg vurderer hva som bør ryddes bort, settes frem, om det bør males og gi deg råd om enkle grep som får frem boligens potensiale.
Denne tjenesten er en ren rådgivingstjeneste som ikke inneholder dekor og møbler.
Pris fra 2500 kr inntil 60 minutter*

Svart kjøkken med hvit benkeplate.jpg

DELSTYLING

Delstyling er en tjeneste som tilbys når boligen har hovedmøbler på plass, og INSPO Interiør styler og dekorerer med sine dekorelementer som puter, kunstige planter, dekor, lamper (ikke taklamper) og småmøbler. I denne pakken inkluderes en for-konsultasjon hvor jeg går gjennom boligen sammen med deg for å vurdere hvilke møbler som skal beholdes og hva som bør tas bort. Før stylingoppdraget skal utføres, må personlige eiendeler og overskuddsmøbler være fjernet. Boligen må også være rengjort.
Pris på forespørsel.

Boligstyling stue sofa nøytrale og duse farger.JPG

STYLING AV HJEM ELLER HOS BEDRIFTER

Ønsker du deg et helhetlig og velbalansert interiør med de riktige detaljene? Synes du det er vanskelig å velge ut dekorelementer som puter, lysestaker, vaser, blomster, bilder og lamper? Jeg elsker å style og dekorere, og jeg vet hvor man får kjøpt de fineste dekorelementene! Ved å overlate innkjøp av dekor, plassering og styling til INSPO Interiør får du den siste finishen som gjenspeiler din personlighet og stil. Denne tjenesten innebærer konsultasjon i forkant, innkjøp av dekorelementer, samt plassering og styling på stedet. Innkjøpene av dekorelementer blir gjort i henhold til budsjettet ditt.
Pris på forespørsel.

Borddekking festbord.jpg

BORDDEKKING

Skal du kanskje dekke bord til bryllup, konfirmasjon, fest eller dåp, men vet ikke hvordan eller synes det er vanskelig å få det kreativt, pent og velbalansert?  Jeg vet hvor man finner de fineste dekorelementene for borddekking, og jeg elsker å dekke vakre bord! Denne tjenesten innebærer konsultasjon i forkant, innkjøp av dekorelementer, samt plassering og styling på stedet. Innkjøpene av borddekorasjon blir gjort i henhold til budsjettet ditt.
Pris på forespørsel.

Boligstyling: Services
bottom of page