top of page

Belysning som inspirerer: Mine favorittlamper

En lidenskap som alltid har lyst opp min vei som interiørdesigner og prosjektleder er designerlamper. Belysning er ikke bare en nødvendighet, det er også en fantastisk mulighet til å legge til karakter, stemning og stil til ethvert rom.


Gjennom de årene jeg har jobbet med interiør har jeg sett utallige typer lamper, men det er noen av de som stikker seg litt ekstra ut og får designerhjertet mitt til å banke litt ekstra. Her er noen av mine favoritter som ikke bare lyser opp rommet, men også beriker det med stil og personlighet.


101 Copenhagen Drop Chandlier Mini:

Denne fantastiske lysekronen fra 101 Copenhagen er som et kunstverk i seg selv. Inspirert av naturens skjønnhet, har den organiske formen og de delikate detaljene en nesten magisk tiltrekning. Den matt svarte finishen gir den et moderne preg, mens dens dråpeformede design gir rommet en følelse av eleganse og ro.


&Tradition Blown Pendel:

Blown Pendel fra &Tradition er et mesterverk av håndverk og design. Den munnblåste glasskuppelen gir lampen et delikat preg, samtidig som den skaper en varm og behagelig atmosfære i rommet. Den enkle og rene formen gjør den til et tidløst element i ethvert interiør.


Northern Heat Messing:

Heat Messing fra Northern er en moderne tolkning av en klassisk lampe. Den vakre messingfargen gir den et luksuriøst uttrykk, mens den perforerte skjermen skaper et lekent spill av lys og skygge. Denne lampen er perfekt for de som ønsker å legge til et snev av glam i rommet sitt.


Moooi Heracleum III Small:

Heracleum III Small fra Moooi er som en stjerne på himmelen. Den delikate og intrikate strukturen av LED-lampene som omgir den tynne metallrammen, gir lampen et nesten eventyrlig preg. Den skaper et blendende og magisk lysmønster som vil fange oppmerksomheten til enhver besøkende.HAY Nelson Bubble:

Nelson Bubble fra HAY er en ikonisk klassiker som aldri går av moten. Den sfæriske lampeskjermen laget av hvitt opalglass sprer et mykt og jevnt lys, og gir rommet en varm og innbydende atmosfære. Det enkle designet gjør den allsidig og passer perfekt inn i enhver stil.

Foto: Produsentene

41 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page