top of page

5 grunner til å bruke en interiørdesigner som eiendomsutvikler og boligutbygger

Er du eiendomsutvikler eller boligutbygger og vurderer å bruke en interiørdesigner for å planlegge interiøret og planløsning i et nybygg?
Her er 5 gode grunner til å velge INSPO Interiør som interiørdesigner:


1. Ved å benytte deg av mine interiørdesigntjenester vil nybygget få et gjennomtenkt og helhetlig design og uttrykk. Jeg hjelper til med å velge ut overflater, bad, kjøkken og møbleringsforslag.


2. En optimal og gjennomtenkt planløsning gjør at arealet og rommet utnyttes best mulig. Jeg bidrar med å optimalisere boligens layout og møbleringsplan som gjør at det er enkelt å bevege rundt og gir en romslig romfølelse.


3. Jeg utvikler idé- og designkonsepter som er spesialtilpasset målgruppen til boligen. Det kan være å velge ut farger, materialer og møblering som vil appellere til målgruppen.


4. Riktige valg av farger, overflater, planløsning, belysning og møblering vil være med på å forbedre kvaliteten på livet for beboerne. Et hjemmekoselig, avslappende, elegant og behagelig miljø vil skape en god atmosfære for fremtidige beboere av nybygget.


5. Som interiørdesigner innehar jeg den ekspertisen kreves for å skape et attraktivt og funksjonelt design for nybygget som kan øke salgsprisen og appellere til flere potensielle kjøpere.


Book en uforpliktende samtale med meg om boligprosjektet ditt her:


64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page