top of page

TJENESTER

Med solid erfaring, stort engasjement og en genuin interiørinteresse vil INSPO Interiør hjelpe deg med ditt interiørprosjekt. Se hvilke tjenester jeg tilbyr. Om du ikke finner det du er på utkikk etter her, kan jeg skreddersy tjenestepakker til deg og ditt prosjekt.

20220110_131433[1] kopi.jpg

INTERIØRDESIGN

Virtuell konsultasjon

Jeg jobber med prosjekter i hele landet! Denne tjenesten innebærer en behovsanalyse og at du sender meg bilder av rommet, samt beskrivelse av utfordringer og ønsker i forkant. Selve møtet blir gjort på Teams eller Zoom hvor jeg veileder deg og kommer med forslag til farger, materialer, tekstiler og møbler. I etterkant vil du få tilsendt et moodboard som du kan benytte deg av videre på egenhånd i prosjektet ditt.

Pris for inntil 60 minutter kr 2500,-

Mulige tilleggstjenester:

  • 2D- og 3D-tegninger

  • Fargeveiledning med fargekoder, plan og anbefaling av produkter

  • Belysningsplan

  • Innkjøpsliste av møbler

Hjemmekonsultasjon

Ønsker du forslag til farger, materialer, tekstiler og møbler i din bolig? Dette hjelper jeg deg gjerne med! Denne tjenesten starter med at du i forkant fyller ut et skjema slik at jeg kan gjøre en behovsanalyse. Deretter kommer jeg hjem til deg og vi gjennomgår løsninger for materialer og farger, møbler og belysning. Etter hjemmebesøket får du tilsendt et digitalt moodboard og tips om aktuelle leverandører som du kan bruke videre på egenhånd i prosjektet ditt. 

Pris for inntil 120 min kr 4500,-

Mulige tilleggstjenester:

  • 2D- og 3D-tegninger

  • Fargeveiledning med fargekoder, plan og anbefaling av produkter

  • Belysningsplan

  • Innkjøpsliste av møbler

Interiørdesign og 2D/3D-tegning

Trenger du hjelp til møbleringsplan og planløsninger? Jeg lager både 2D og 3D tegninger av ditt prosjekt. Jeg kan utforme moodboards, fargeplan og belysningsplan. Jeg kan også utforme handlelister med leverandørinformasjon og priser. Denne tjenesten inkluderer behovsanalyse, konsultasjon og en designhåndbok som du kan benytte deg av når du skal i gang med prosjektet.

Pris avhenger av prosjektets størrelse og hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av.

Fargeveileding

Synes du det er vanskelig å velge hvilke farger du skal bruke for å få frem det beste potensialet i rommet? Trenger du hjelp med å velge ut farge på vegger, tak, lister og gerikter? Denne tjenesten inkluderer en gjennomgang med deg for å avdekke hvilke fargepreferanser du har. Selve   I etterkant vil du veiledningen blir utført hjemme hos deg eller digitalt på Teams eller Zoom. I etterkant av veiledningen vil du få tilsendt fargekonsept, og sammen kan vi gjøre justeringer 1-2 ganger før endelig fargepalett leveres til deg. Jeg leverer beskrivelse av hvor fargene skal være, fargekode og navn, samt anbefalte produkter. Denne tjenesten kan gjøres enten virtuelt gjennom Zoom eller Teams, eller ved hjemmebesøk. *

Disse tilleggstjenestene er mulig å bestille etter fargeveiledningen:

·    ​2D- og 3D-tegninger

·    Belysningsplan

·    Innkjøpsliste av møbler

·    Designhåndbok spesielt tilpasset ditt prosjekt

Pris avhenger av prosjektets størrelse og hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av.

* Gjelder for hjemmebesøk i Drammen, Lier, Asker og Øvre Eiker. Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg i andre områder.

Spesialtilpassede møbler

INSPO Interiør samarbeider med møbelsnekker og kan derfor levere spesialtilpassede møbler til ditt prosjekt. Denne tjenesten innebærer tegning av møblet, prisinnhenting og dialog og tilpassing av det skreddersydde produktet. Møbelsnekkeren jeg samarbeider med kan tilby både oppmåling og montering. Spesialtilpassede møbler blir produsert i Norge.

Pris på forespørsel.

Kjøkkenkonsultasjon
INSPO Interiør kan hjelpe deg med å realisere dine kjøkkendrømmer. Jeg har gode kontakter og lang erfaring i kjøkkenbransjen, og kan være din personlige konsulent i møtene med kjøkkenleverandøren. 
Pris på forespørsel.

15.JPG

BOLIGSTYLING

Rådgivning ved salg av bolig

Noen ganger trenger man å se boligen sin fra nye øyne. INSPO Interiør kan tilby konsultasjon hvor vi kommer hjem til deg og gir råd og tips for hvordan kan bruke dine egne møbler og dekor for at boligens kan fremstå som attraktiv på boligmarkedet. Vi kan vurdere hva som bør ryddes bort, settes frem, om det bør males og gi deg råd om enkle grep som får frem boligens potensiale.

Denne tjenesten er en ren rådgivingstjeneste som ikke inneholder ikke dekor og møbler.

Pris fra 2500 kr inntil 60 minutter*

Delstyling

Delstyling er en tjeneste som tilbys når boligen har hovedmøbler på plass, og INSPO Interiør styler og dekorerer med sine dekorelementer som puter, kunstige planter, dekor, lamper (ikke taklamper) og småmøbler. I denne pakken inkluderes en for-konsultasjon hvor jeg går gjennom boligen sammen med deg for å vurdere hvilke møbler som skal beholdes og hva som bør tas bort. Før stylingoppdraget skal utføres, må personlige eiendeler og overskuddsmøbler være fjernet. Boligen må også være rengjort.

Pris på forespørsel.

Styling av hjem og borddekking
Trenger du hjelp til å style hjemmet ditt, eller skal du kanskje dekke bord til bryllup, konfirmasjon, fest eller dåp? Jeg vet hvor man finner de fineste dekorelementene! Denne tjenesten innebærer konsultasjon i forkant, innkjøp av dekorelementer, samt plassering og styling på stedet. Innkjøpene av dekorelementer blir gjort i henhold til budsjettet ditt.

 

 

*Priser gjelder i Drammen, Øvre Eiker, Lier og Asker. For hjemmebesøk utenfor disse områdene tilkommer kjøregodtgjørelse.

Image by Olena Sergienko

KONTOR OG ARBEIDPLASS

Trenger du eller din bedrift rådgiving, design og møblering av kontorlokaler, fellesarealer eller resepsjon? INSPO Interiør vet hvordan man skal innrede inspirerende, attraktive og effektive arbeidsplasser, og tilpasser seg din bedrifts behov og ønsker.

Jeg kan tilby både rådgivning av fager, materialer og møbler, samt tegning av planløsning i 2D og 3D.

Ta kontakt for et tilbud.

Tjenester: Services
bottom of page